Ghent Dredging nv

Vacatures: 0

Over ons

Sinds 1976 is Ghent Dredging actief in baggerwerken en waterbouw. Geleidelijk aan werd het activiteitengamma uitgebreid met algemene grondwerken, wegenwerken en (water)bodemsaneringswerken.

Ghent Dredging is actief in België, Nederland en Frankrijk, maar gezien de uitbreiding van ons machinepark prospecteren wij ook naar verdere bestemmingen in Europa. Ghent Dredging heeft een erkenning klasse 7, categorieën A (Baggerwerken), B (Waterbouw), C (Wegenbouw) en G (Grondwerken).

Met een 50-tal gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers en een modern en uitgebreid machinepark zijn wij uw aangewezen partner. Ghent Dredging heeft een meerderheidsparticipatie in Deco Subsea.  Deco Subsea is actief in hoogtechnologische onderwaterwerken en dit zowel offshore als inshore.

Ons dynamisch en gemotiveerd team zet zich dagelijks in voor de uitvoering van uw projecten. Ghent Dredging is een ISO 9001, ISO 14001, VCA** en Achilles-gecertificeerd bedrijf dat garant staat voor een kwaliteitsvolle en veilige uitvoering van uw opdrachten en dit met respect voor termijnen en budgetten.