13/05/2024


Mourik n.v.

Werfleider Exploitatie & In-situsanering

Antwerpen

Project Management

Solliciteer

GRONDIGE EXPERT

Oog voor detail en probleemoplossend werken zitten diepgeworteld in ons DNA. Ben jij die persoon die goed om kan gaan met snel veranderende situaties en zeer klantgericht is?

DOEN

Jouw rol omvat dagelijkse organisatie, uitvoering en planning van (de)mobilisatie en exploitatie van installaties. Coördinatie en logistiek zijn cruciaal vanwege het contact met specialistische onderaannemers en interne diensten (cleaning, transport). Je stuurt technici aan, onderhoudt contact met opdrachtgevers, bewaakt rendementen van installaties, participeert in werfvergaderingen en implementeert veiligheidsbeleid. Voorstellen voor verbeteringen, samenwerking met civiele werfleiders en jaarlijks onderhoud op langlopende projecten maken eveneens deel uit van je takenpakket.

WIE BEN JIJ?

Je hebt een bachelor procestechnologie, elektromechanica en kan rekenen op een twee- à drietal jaar ervaring in een gelijkaardige functie. Je bent bekend met bodemsanering en de grondverzetregeling. Verder ben je communicatief sterk en spreek je vlot Nederlands en Engels.

KRIJGEN

  • Tal van leuke collega’s en bedrijfsevenementen.
  • Marktconform loon aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen
  • Werkweek van 40uren.
  • Bedrijfswagen met laad- en /of tankkaart
  • 20 vakantiedagen en 12 ADV dagen (voltijds contract).
  • Een op maat gemaakt opleidingstraject met doorgroeimogelijkheden vinden wij belangrijk voor onze mensen.
Type
Voltijds
Online tot:
juli 12, 2024
Provincie
Antwerpen
Sector
Bouw
Locatie
Antwerpen

Vergelijkbare jobs