13/05/2024

GRONDIGE EXPERT

Oog voor detail en probleemoplossend werken zitten diepgeworteld in ons DNA. Ben jij die persoon die goed om kan gaan met snel veranderende situaties en zeer klantgericht is?

DOEN

Als werfleider bodemsanering pas je bestaande technieken uit de civiele en wegenbouw toe. Bemaling ten behoeve van de grondwaterverlaging met bijhorende waterzuiveringen; stabiliteitsmaatregelen; algemeen grondverzet en sloopwerk van gebouwen en uitbraak wegeniswerken zijn een aantal van de werken waar je mee in aanraking komt. Daarnaast coördineer je kleine bouwkundige constructies. Jouw verantwoordelijkheid hierin omvt de dagelijkse organisatie van de werf, waaronder planning en uitvoering van de werven. Hierbij onderhoud je een goed contact met alle stakeholders van het project.

WIE BEN JIJ?

Je hebt een master industrieel ingenieur bouwkunde en kan rekenen op een twee- à drietal jaar ervaring in een gelijkaardige functie. Je bent bekend met bodemsanering en de grondverzetregeling. Verder ben je communicatief sterk en spreek je vlot Nederlands en Engels. Je bezit een grote dosis organiserend talent en kan goed om met snel wijzigende omstandigheden.

KRIJGEN

  • Tal van leuke collega’s en bedrijfsevenementen.
  • Marktconform loon aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen.
  • Werkweek van 40 uren.
  • Bedrijfswagen met laad- en /of tankkaart.
  • 20 vakantiedagen en 12 ADV dagen (voltijds contract).
  • Een op maat gemaakt opleidingstraject met doorgroeimogelijkheden vinden wij belangrijk voor onze mensen.
Type
Voltijds
Online tot:
juli 12, 2024
Provincie
Antwerpen
Sector
Bouw
Locatie
Antwerpen

Vergelijkbare jobs