PROJECTLEIDER EXPLOITATIEVERANTWOORDELIJKE MILIEUWERKEN

13/05/2024

VAKKUNDIGE EXPERT

Klantgerichtheid zit diepgeworteld in ons DNA.  Ben jij die persoon die goed om kan gaan met snel veranderende situaties en organisatorisch sterk is? 

Als projectleider houd je het overzicht over alle aspecten van een of meerdere werven, gaande van het coördineren van de werkten tot het aansturen van alle betrokken actoren.

DOEN

Als projectleider ben jij verantwoordelijk voor een correct, stipte, efficiënte en veilige uitvoering van de verschillende van onze milieuprojecten. Dit omvat projecten in-situ bodemsanering, grondwater-en proceswaterzuivering en milieutechnieken. Hierbij ben jij aanspreekpunt voor onze klant en het studiebureau. Je coördineert onderaannemers, leveranciers en eigen techniekers. Je bent verantwoordelijk voor de financiële opvolging van je project.

WIE BEN JIJ?  

Je bent in het bezit van een Masterdiploma ingenieurswetenschappen (industrieel of bio-ingenieur, optie milieusanering is een troef).  Leergierigheid, nauwkeurigheid en veiligwerken zit in jouw DNA. Je werkt graag in nauw teamverband en bent daarbij communicatief en organisatorisch ingesteld.

KRIJGEN

  • Tal van leuke collega’s en bedrijfsevenementen. 
  • Marktconform loon aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen (maaltijdcheques – groepsverzekering – hospitalisatieverzekering – cafetariaplan). 
  • Bedrijfswagen met tank- en/of laadkaart
  • Werkweek van 40uren. 
  • 20 vakantiedagen en 12 ADV dagen (voltijds contract). 
  • Een op maat gericht opleidingstraject samen met doorgroeimogelijkheden vinden wij belangrijk voor onze mensen.
Type
Voltijds
Online tot:
juli 12, 2024
Provincie
Antwerpen
Sector
Bouw
Locatie
Antwerpen

Vergelijkbare jobs

Bouw
13/05/2024 door Mourik nv
Online tot: juli 12, 2024
Bouw
13/05/2024 door Mourik nv
Online tot: juli 12, 2024
Bouw
13/05/2024 door Mourik nv
Online tot: juli 12, 2024