13/05/2024

MULTIFUNCTIONELE PROCESEXPERT

Expertise zit diepgeworteld in ons DNA.  Ben jij die persoon met een grote deskundigheid en innovatiedrang? 

Je bent gefascineerd door bodemsanering en waterzuivering en de installaties die daarvoor nodig zijn. Verder hou je je graag bezig met onderzoek en innovatie, wat je ook overbrengt naar de afdeling.

DOEN

Je hebt een van de meest veelzijdige functies binnen de afdeling. Enerzijds ontwerp je installaties in overleg met het projectteam en de technische dienst, anderzijds sta je de ploegen op de werven bij tijdens de ingebruikname van de installaties. Voor zowel de projectteams als klanten en studiebureaus ben jij het eerste aanspreekpunt voor technische vragen. Ten slotte hou je je vinger aan de pols rond nieuwe technieken en probeert die ook te implementeren in de installaties.

WIE BEN JIJ?  

Je bent een ingenieur, bio, burgerlijk of industrieel met een focus op chemie of milieutechnologie. Daarnaast heb je een gezonde interesse in elektromechanica of toch alleszins zin om je kennis daarin uit te breiden. Je brengt een stevig pakket aan communicatievaardigheden mee, samen met eventuele ervaring rond bodemsanering, lucht- of waterzuivering.

KRIJGEN

  • Tal van leuke collega’s en bedrijfsevenementen. 
  • Marktconform loon aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen (maaltijdcheques – groepsverzekering – hospitalisatieverzekering – cafetariaplan). 
  • Werkweek van 40uren. 
  • Bedrijfswagen met tank- en/of laadkaart.
  • 20 vakantiedagen en 12 ADV dagen (voltijds contract). 
  • Opleidingskansen en ontwikkelmogelijkheden zijn afhankelijk van je eigen initiatief. 
Type
Voltijds
Online tot:
juli 12, 2024
Provincie
Antwerpen
Sector
Bouw
Locatie
Antwerpen

Vergelijkbare jobs