KWALITEITS- EN MILIEURCOÖRDINATOR

IVAGO

18/03/2023
Vervaldag: 03/04/2023
Solliciteer nu

Omschrijving

Een klimaatneutrale samenleving, de circulaire economie van de toekomst, het internet der dingen, propere buurten, … Als zorgzame werkgever en geëngageerde dienstverlener neemt IVAGO het voortouw. We tekenden een ambitieus toekomstplan uit, dat we willen realiseren met een sterk IVAGO-team in een gezond bedrijf. Help ons onze ambities waar te maken!

:::

Ben je gebeten door een klimaatneutrale samenleving, de circulaire economie van de toekomst, het internet der dingen, en wil je actief bijdragen aan propere buurten in Gent? Dat treft, want net hierin neemt IVAGO als zorgzame werkgever en geëngageerde dienstverlener het voortouw.  

KWALITEITS- EN MILIEUCOÖRDINATOR

Als kwaliteits- en milieucoördinator adviseer je mee het management en alle medewerkers van IVAGO bij de toepassing van de wettelijke en reglementaire bepalingen voor kwaliteit en milieu. Daarnaast sta je mee in voor de administratieve afhandeling van de administratieve verplichtingen rond kwaliteit en milieu. Je werkt dus veel en graag samen met alle afdelingen binnen IVAGO. Je hebt ervaring met kwaliteitszorgsystemen en je werkt graag procesmatig.

Wat jou typeert: je bent georganiseerd en gaat er prat op om deskundig, kwaliteitsvol advies te geven. Je gaat hierbij discreet en collegiaal, hands-on en zelfstandig te werk.

Nieuwsgierig? Je leest de volledige functiebeschrijving hier.

wat we van jou verwachten

  • Diploma: hoger onderwijs van het korte type of bachelor 
  • Minimum milieucoördinator B zijn of te behalen binnen de eerste 2 jaren na ondertekening van de arbeidsovereenkomst. 
  • Een eerste voor de functie relevante ervaring kunnen aantonen 

ONS AANBOD voor jou

  • Een divers takenpakket waarin je initiatief kan nemen en verder kan vorm geven   
  • Samenwerken in een klein team van 2 collega’s met heel wat expertise. 
  • Een aantrekkelijke verloning en een uitgebreid pakket extralegale voordelen: maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering,  fiets- of verplaatsingsvergoeding, onder bepaalde voorwaarden een prestatiepremie tot 9% van het jaarloon, aansluiting bij onze sociale dienst, …   
  • Een goede balans tussen werk en privé dankzij flexwerk en ons verlofstelsel    
  • Een duurzaam bedrijf dat je werkzekerheid biedt   
  • passende opleidingen om te groeien in jouw functie   
  • een makkelijk te bereiken werkplek: vlak bij de E17 en vlot bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer of de wagen 

PROCEDURE

Per vacature geldt een procedure waarbij er een schriftelijk examen, een assessment en een mondelinge proef mogelijk zijn. De juiste datums en de volledige functiebeschrijving vind je op jobs.ivago.be.

INTERESSE?

Wanneer je als kandidaat voldoet aan de voorwaarden, word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met de manager.  

INTERESSE?  

Mail voor maandag 3 april 2023 je curriculum vitae, een recent uittreksel uit het strafregister en een kopie van je diploma naar werkenbijIVAGO@ivago.be. Voeg zeker alle documenten toe, alleen zo is je sollicitatie volledig.  

IVAGO gaat volop voor gelijke kansen en waardeert diversiteit. Iedereen is welkom bij IVAGO. Wij selecteren kandidaten op basis van hun competenties. Je leeftijd, etnische afkomst, geaardheid, geloof, geslacht, nationaliteit, …. beïnvloeden je kansen in het sollicitatieproces niet.