Energie & Duurzaamheid Coördinator

Omschrijving

Heb jij ervaring binnen de (duurzame) energie, afvalscheiding en recycling, milieutechniek of een soortgelijke branche? Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je analytisch en cijfermatig te werk gaat? Heb jij een duurzame drive en gaat het milieu jou aan het hart? Kan jij goed schakelen tussen verschillende levels binnen onze organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Energie & Duurzaamheid Coördinator

 

Als Energie & Duurzaamheid Coördinator bij Center Parcs houdt jij je bezig met het maken van rapportages en analyses voor alle parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk op het gebied van energie, afval, water en duurzaamheid. Naast de rapportages en analyses, stel je maandelijks een energie/afval monitor op en deelt deze met de General Managers van de onze parken en met de board van Center Parcs Europe. Je maakt projectrapportages en werkt samen met de collega’s van de RISK afdeling en de Central Technology Department. Daarnaast maak je rapportages op voor ISO 50001 en 14001 of onze Greenkey’s. Je rapporteert als Energie & Duurzaamheid Coördinator aan de Sustainability Manager en valt onder de centrale CSR Director van Center Parcs Europe, hieraan gericht maak je ook projectrapportages.

Daarnaast ben je bezig met projecten die het energiegebruik verlagen, duurzame energie maken, de afvalsortering verbeteren en de impact van Center Parcs op het milieu verlagen. In het begin zal jouw functie ondersteunend van aard zijn, echter op basis van deze performance zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien richting de projecten, zoals zonne-energie projecten, efficiency-verbeter projecten, bemetering en diverse andere manieren om de verbruiken binnen Center Parcs te verlagen. Je schakelt veel met verschillende stakeholders binnen en buiten de organisatie die jou van input zullen voorzien of juist van input moeten worden voorzien. Je volgt de ontwikkelingen en technieken, je volgt de wet- en regelgeving met betrekking tot de verschillende actiepunten, voor zover dit niet binnen het domein van juridische zaken ligt, ergo vakspecifiek. Verder  zal je benchmarks moeten opmaken en uitvoeren; hoe doen de parken het ten opzichte van elkaar en wat kan er beter/anders.

Aantal uur per week

38

Wat bieden wij ?

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie als Energie & Duurzaamheid Coördinator binnen een unieke Leisure omgeving met veel potentie, waarin jij jezelf verder kan ontwikkelen. Binnen Center Parcs is geen dag hetzelfde en werk je in een dynamische en internationale omgeving. Daarnaast bieden wij:

  • Een marktconform salarispakket, met leuke secundaire voorwaarden zoals kortingen op activiteiten en vakanties bij Center Parcs.
  • Een lease auto, laptop & telefoon.
  • Een bedrijf met veel mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en carrièrestappen.
  • Een afwisselende baan in een dynamische en internationale omgeving bij één van de meest toonaangevende werkgevers in de Leisure branche.
  • Een goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan.

Minimaal gevraagd opleidingsniveau

HBO/Bachelor of vergelijkbaar

Minimaal aantal jaren werkervaring

0 tot 3 jaar

Rijbewijs

Ja

IT vaardigheden

Competenties

Wanneer ben jij de juiste kandidaat?

  • Je beschikt over een afgeronde Bachelor diploma in relevante richting.
  • Je hebt enige werkervaring in een soortgelijke functie bij voorkeur in de afvalrecycling of energie branche. Daarnaast beschik je bij voorkeur over ervaring met ISO 5001. Affiniteit met (duurzaamheids) technieken en de opwekking van duurzame energie is een must.
  • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift. Kennis van de Nederlandse, Duitse en/of Franse taal is een pré.
  • Je hebt een uitstekende kennis van Microsoft Office; met name Excel (draaitabellen etc.)

Als Energie & Duurzaamheid Coördinator moet je snel kunnen schakelen op verschillende levels, daarnaast ben je communicatief vaardig en ben je analytisch sterk. Je kan goed cijfermatig werken en legt makkelijk connecties tussen cijfers uit de analyses en rapportages. Je neemt jouw verantwoordelijkheid in jouw taken en je neemt initiatief om meer verantwoordelijkheden te ontvangen.

Talen

Engels (Goede kennis – Vloeiend)

Recruiter Business Card

Naam Recruiter

Sarah Meijer

Telefoonnummer Recruiter

+31 (0) 10 49 89 830

Email Recruiter

werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com

Overige informatie Recruiter

Interesse in onze vacature?

Kun jij niet wachten om binnen ons bedrijf aan de slag te gaan en voldoe je aan onze functie-eisen? Solliciteer dan via onze sollicitatiebutton!

Wil je meer informatie over de functie Energie & Duurzaamheid Coördinator? Neem dan contact op met Sarah Meijer, Talent Acquisition Manager NL & BE, via tel +31 (0)10 49 89 830 of via het mailadres werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com. Een referentiecheck maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Wij vervullen de vacatures zelf!