Projectmanager Milieu & Natuur

Sollicitaties afgesloten.

Omschrijving

Wij

Intercommunale Leiedal is de streekontwikkelaar van Zuid-West-Vlaanderen. Wij bouwen onze regio uit tot een duurzame, dynamische en aantrekkelijke plek om te ondernemen, te werken, te wonen en te beleven. We gaan actief, creatief en innovatief voor transitie op het vlak van bereikbaarheid en nabijheid, leefbaarheid, ondernemen en ruimte- en klimaatneutraliteit. Vanuit die ambitie zoeken we een projectmanager die het lokale en regionale milieubeleid uitwerkt, coördineert, uitvoert en opvolgt.

Jij

  • Als projectmanager Milieu & Natuur speel jij een sleutelrol in de regio rond klimaat, duurzaamheid, open ruimte, groen, milieu, natuur en water.
  • Je adviseert en ondersteunt onze gemeentebesturen in jouw vakgebied door bijvoorbeeld projecten uit te werken of opportuniteiten te signaleren.
  • Je stuurt beleidsplannen en opdrachten aan.
  • Je werkt actief mee aan een milieu- en natuurbeleid en stimuleert diverse vormen van intergemeentelijke samenwerking.
  • Je werkt van nature samen met de opdrachtgevers (de lokale besturen) en je collega-experts qua milieu, energie en stedenbouw.

It’s a match!

Voel je de natuurlijke klik? Want met je blauw-groene hart voor natuur en milieu en je scherpe oog voor de milieuwetgeving ben je proactief en positief, zowel in team als zelfstandig. Je neemt graag initiatief en bent klantgericht. Op het gebied van milieu en natuur heb je een masterdiploma of een gelijkaardig profiel, en ook flink wat ervaring.

We zien je dus graag komen en bieden jou een voltijds contract van onbepaalde duur, een aantrekkelijk loon in overeenstemming met je opleiding en ervaring en een straf pakket voordelen: glijdende werktijden, een work-lifebalans in gezond evenwicht, vakantiegeld, een dertiende maand, een hospitalisatie- en groepsverzekering, een vergoeding voor woon-werkverkeer en telefonie… Je krijgt van ons ook een dynamisch werkmilieu en een hoop collegialiteit die je maar op weinig plekken zult vinden.

Maak werk van je nieuwe job

Is het milieu jouw tweede natuur? Geef toe aan de lokroep en kom bij ons! Solliciteren kan tot 31 augustus. Stuur gewoon je cv en motivatiebrief door naar solliciteren@leiedal.be. Op 7 september houden we een schriftelijke en mondelinge selectieproef. Je coördinator Bram Tack geeft je graag een woordje uitleg via bram.tack@leiedal.be of bel gewoon het nummer van Leiedal 056 24 16 16. Het volledige functieprofiel vind je terug op www.leiedal.be/vacatures.